Kunststof
niet van echt te onderscheiden

De ontwikkelingen op het gebied van kunststof hebben de afgelopen jaren niet stil gestaan. De kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van nu zijn inbraakproof, duurzaam, onderhoudsvrij en isoleren uitstekend. Past kunststof bij jouw project? Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Bel ons  Stuur een mail

Onderhoudstips

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Ze trekken minder vuil aan dan bijvoorbeeld houten kozijnen. Regelmatig schoonmaken met een doekje of zachte spons en een handwarm sopje is eigenlijk al genoeg. Vooraf stofvrij maken en na afloop afdrogen met een zachte doek en ze zijn weer als nieuw.

Lees verder

Kwaliteit van topniveau

De afgelopen vijftig jaar heeft het gebruik van kunststoffen een enorm vlucht genomen. Mede door de veelzijdige eigenschappen en innovaties in de verwerking van het materiaal, is de wereldwijde toepassing van het materiaal exponentieel toegenomen. Kunststoffen zijn sterk, stijf, flexibel, vormvast of juist vormvrij, en dragen zo bij aan comfort, veiligheid, houdbaarheid, hygiëne en energie-efficiëntie.

Voor onze kunststof kozijnen, deuren en (hef)schuifpuien werken wij samen met het Duitse kwaliteitsmerk Gayko. Zo zijn alle Gayko gevelelementen ontwikkeld en gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en eisen ten aanzien van wind- en waterdichtheid, isolatie, veiligheid en duurzaamheid:

  • windbelasting (EN 12210)
  • slagregendichtheid (EN 12208)
  • luchtdoorlatendheid (EN 13115)
  • inbraakwerendheid (DIN V ENV 1627)
  • en warmtedoorgangscoëfficiënt (EN ISO 10 077-2)

Kunststof is makkelijk te verwerken tot gevelelementen die passen bij elke woonstijl. Vanwege de diversiteit in profielen is kunststof uitstekend toepasbaar bij renovatiewerkzaamheden waarbij de esthetische eigenschappen essentieel zijn. Kunststof is bovendien slijtvast, krasbestendig en 100% kleurecht.

In onze showroom kan je klant zelf bekijken wat het beste past bij zijn of haar woonwensen. Wij adviseren jou en je klant graag over alle mogelijkheden.

Bel ons  Stuur een mail

Niet van echt te onderscheiden

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig ook leverbaar met een houtnerfstructuur en rechte hoekverbinding. Dé perfecte combinatie: het duurzame, slijtvaste en krasbestendige van kunststof, en de uitstraling van hout.

Naar kunststof kozijnen

GAYKOESP
IJzersterk in kunststof

Het gepatenteerde Extreem Stabiele Profielbevestiging ESP van GAYKO zorgt, in combinatie met de versterkte scharnieren, voor ongekende stevigheid.

Lees verder

Kunststof | Deuren

Voordeuren, achterdeuren, tuindeuren; wij hebben buitendeuren voor elke toepassing, dus ook voor jouw project. Ze geven een woning of bedrijfspand karakter, hebben een gunstig effect op de woningwaarde en zorgen voor een veilig gevoel. Daar wordt je klant blij van. En met onze droomdeur-configurator wordt het zelf ontwerpen van een unieke voordeur voor jou en je klant een eitje.

Naar deuren

Kunststof | Kozijnen

PaSCAL ramen en deuren - kunststof kozijnen houtnerf

Weg met de plastic look van kunststof kozijnen! Klassiek, houtlook, modern of minimalistisch; bij de kunststof kozijnen van Gayko staat kwaliteit voorop en dat zie je direct.

Naar kunststof kozijnen

Kunststof | Schuifpuien

PaSCAL ramen en deuren - kunststof schuifpui

Onze kunststof (hef)schuifpuien worden uitgevoerd met een hoogwaardig schuifsysteem dat openen en sluiten met één vinger mogelijk maakt. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en inbraakproof.

Naar kunststof schuifpuien

Net zo mooi, maar dan anders

Materiaal | Aluminium

PaSCAL ramen en deuren - aluminium kozijnen

Bijna iedereen is er weg van. De kenmerkende uitstraling van aluminium leent zich bij uitstek voor zowel de authentieke steellook uitstraling die lijkt op de stalen industriële kozijnen van vroeger, als het moderne minimalistische design van de hedendaagse architectuur.

Naar aluminium

Materiaal | Hout

PaSCAL ramen en deuren - kozijnen hout

Van oudsher is hout hét materiaal waarmee gevelelementen worden gemaakt. Met hout geef je een woning een warme uitstraling en uitstekende isolatie. Maar de grootste meerwaarde van hout ligt toch echt op het vlak van ontwerpvrijheid.

Naar hout