Kunststof schuifpuien

Binnen wordt buiten én andersom. Met een kunststof schuifpui van PaSCAL ramen en deuren is jouw project compleet. Een vloeiende overgang, een extra ruimtelijk effect, veel lichtinval: wij bieden talloze mogelijkheden.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTSTOF SCHUIFPUI?

Bel ons  Stuur een mail

Klassiek of design

Welke stijl past bij jouw project? Waar is je klant naar op zoek? Een strak vormgegeven schuifpui met een moderne uitstraling en maximaal zicht op de tuin? Of een kunststof schuifpui met roeden en een vakverdeling die zorgen voor een klassieke uitstraling en een meer intieme sfeer? Kom voor inspiratie samen met jouw klant naar onze showroom.

Doe hier alvast inspiratie op

Sterk én stabiel kunststof

Onze kunststof schuifpuien zijn standaard aan de binnenkant verstevigd met staal, zelfs tot in de kleinste hoekjes. Daarmee zijn onze schuifpuien extra sterk en dus goed beveiligd tegen inbraak. Graag nog een stapje veiliger? Dat kan. Laat je informeren door onze adviseurs.

Meer informatie

Schuifpui met houtnerf

Wat als je klant de voordelen van een kunststof schuifpui willen hebben, maar ook de authentieke en warme look van hout? Onze kunststof schuifpuien met houtnerf bieden jou en je klant opties. Ontdek samen de nieuwste designs en kleuren in onze showroom.

Meer over designs en kleuren

Ruim aanbod Kunststof Schuifpuien

Gaat je klant voor ‘less is more’ of meer voor een landelijke gezelligheid? Past een klassieke pui met roeden, of een trendy zwarte schuifpui van 4 meter bij jouw project? Bij ons vind je de perfecte kunststof schuifpui voor elke woonkamer, serre, keuken of werkkamer.

Elektrisch openen en sluiten

Wij bieden schuifgemak met onze hoogwaardige hefschuifsystemen. Onze schuifpuien zijn op verschillende manieren te openen. Denk bijvoorbeeld aan een afstandsbediening of een app op een smartphone. Onze schuifpuien bieden dus erg veel gebruiksgemak. Vanaf een vleugelgewicht van 500 kg worden onze schuifpuien standaard uitgerust met elektrische aandrijving. We maken het leven van jouw klant graag gemakkelijker.

Perfect isolerend, het hele jaar door

Ook in de winter zorgen onze schuifpuien voor comfortabel wonen. Dankzij een unieke profielopbouw (van meerdere kamers) presteren onze kunststof schuifpuien bijzonder goed op het gebied van isolatie. En in combinatie met het juiste glas zijn ze ook geschikt voor een passiefhuis.

 

Waarom Kiezen voor Onze Kunststof Schuifpuien?

 • Kwaliteit en Vakmanschap: Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit kunststof schuifpuien, ontworpen voor langdurige prestaties en afgestemd op de wensen van jouw klant.
 • Deskundig Advies: Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de beste opties voor jouw klant, met advies op maat voor elk project.
 • Tevreden Klanten: Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft geleid tot tal van succesvolle projecten en tevreden klanten.

 

Neem Nu Contact Op!

Wil je meer weten over ons assortiment kunststof schuifpuien of heb je specifieke vragen voor jouw project? Vul het onderstaande formulier in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag bij het realiseren van een succesvol project!

Neem contact op

Inbraakveiligheid

Onze schuifpuien kunnen met verschillende veiligheidsopties geleverd worden. Van sloten met een extra sterke cilinder tot inbraakwerend glas: we hebben alles in huis voor een extra veilige schuifpui. We adviseren je graag.

Goedgekeurd

Onze kunststof schuifpuien voldoen aan alle eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen én ze zijn minstens SKG2 gecertificeerd. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Denk bijvoorbeeld aan inbraakwerend glas of slimme sensoren in de schuifpui, die controleren of de schuifpui wel goed gesloten is. Neem contact op, wij adviseren je graag.

Goed om te weten: PaSCAL ramen en deuren is ook gespecialiseerd in elektrische en automatische deursloten en bediening.
Wil je meer informatie?

Neem contact op

Kunststof schuifpui antracietgrijs
Kunststof schuifpui wit

Ruime kleurkeuze

Jouw project wil je in één keer goed doen. Een onderhoudsarme schuifpui van kunststof verf je niet even over. Het maken van de juiste kleur keuze is dan ook erg belangrijk. Bij kunststof schuifpuien kiest je klant bij ons uit meer dan 50 kleuren en folies. Bij ons vind je altijd dé kleur die perfect bij jouw project past. Wil jouw klant graag een houtlook? Met onze coatings en folies bieden we talloze mogelijkheden. Heeft jouw klant toch liever echt hout? Ook dat is uiteraard mogelijk binnen ons assortiment.

Ook prettig: onze folies zijn UV-bestendig. De kleur van je onderhoudsvriendelijke schuifpui blijft dus jarenlang mooi.

Bezoek onze showroom voor een echte kleurbeleving.

Meer over kleuren en folies

Inzicht op levertijd en kwaliteit

PaSCAL ramen en deuren heeft er bewust voor gekozen om schuifpuien van fabrikant Gayko te leveren. Deze komen direct uit Duitsland. Op deze manier hebben wij meer controle over de kwaliteit en levertijd. Hier pluk jij als partner de vruchten van. Welke kunststof schuifpui je ook kiest voor jouw project, we zitten er bovenop en zo nodig sturen we bij.

Meer over ons
Kunststof schuifpui Gayko

Jouw voordelen als partner

 • Continue kwaliteit.
 • Eén aanspreekpunt voor alle materialen.
 • Showroom als inspiratiecentrum voor je klant.
 • Eigen servicemonteur voor eventuele nazorg.
 • Mogelijkheid tot (montage)opleiding.
 • Accountmanager voor verkoop ondersteuning op locatie.
 • Inmeet ondersteuning bij complexe projecten.
 • Toegang tot detaillering en montage instructies.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op.

Klanten waarderen ons met een:

Maak het compleet