Kunststof schuifpuien

Binnen wordt buiten én andersom. Met een kunststof schuifpui van Pascal ramen en deuren is genieten van je tuin geen kunst! Een vloeiende overgang, een extra ruimtelijk effect, een zee van licht: wij maken de woondromen van je klant waar.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTSTOF SCHUIFPUI?

Bel ons  Stuur een mail

Klassiek of design

Waar is je klant naar op zoek? Een strak vormgegeven schuifpui met een moderne uitstraling en maximaal zicht op de tuin? Of een kunststof schuifpui met roeden en een vakverdeling die zorgen voor een klassieke uitstraling en een meer intieme sfeer? Kom voor inspiratie naar onze showroom.

Sterk én stabiel staaltje kunststof

Onze kunststof schuifpuien zijn standaard aan de binnenkant verstevigd met staal, zelfs tot in de kleinste hoekjes. Daarmee zijn onze schuifpuien extra sterk en stevig. En inbrekers worden daar niet blij van. Graag nog een stapje veiliger? Dat kan. Laat je informeren in onze showroom.

Schuifpui met houtnerf

Wat als je klant de voordelen van een kunststof schuifpui willen hebben, maar ook de authentieke en warme look van hout? Van onze sfeervolle kunststof schuifpuien met houtnerf wordt je klant beslist blij. Ontdek samen de nieuwste designs en kleuren in onze showroom.

Binnen wordt buitengewoon

Gaat je klant voor ‘less is more’ of meer voor een landelijke gezelligheid? Een klassieke pui met roeden openschuiven zorgt direct voor een vakantiegevoel. En dat geldt ook voor een trendy zwarte schuifpui van 4 meter. Koffie drinken met uitzicht op het groen in de tuin. Of gewoon genieten van de natuur. Bij ons vind je de perfecte kunststof schuifpui voor elke woonkamer, serre, keuken of werkkamer.

Hefschuifpui: met één vinger of elektrisch

Wij bieden schuifgemak met onze hoogwaardige hefschuifsystemen. Met een kunststof hefschuifpui van Pascal ramen en deuren is krachttraining niet nodig. Onze hefschuifpuien kunnen met één vinger geopend en gesloten worden. Vanuit de luie stoel, met een afstandsbediening of via een app op je smartphone kan ook. Vanaf een vleugelgewicht van 500 kg zijn onze schuifpuien standaard uitgerust met elektrische aandrijving.

Perfect isolerend, het hele jaar door

Ook in de winter zorgen onze schuifpuien voor comfortabel wonen. Dankzij een unieke profielopbouw (van meerdere kamers) presteren onze kunststof schuifpuien bijzonder goed op het gebied van isolatie. En in combinatie met het juiste glas zijn ze ook geschikt voor een passiefhuis.

Sterk staaltje inbraakveiligheid

Thuis zijn is heerlijk met een kunststof schuifpui, maar je klant is ook regelmatig van huis. En nee, dan wil hij of zij zich geen zorgen maken over de inbraakveiligheid. Bij PaSCAL ramen en deuren vind je gelukkig alles om je klant een veilig gevoel te geven.

Goedgekeurd

Onze kunststof schuifpuien voldoen aan alle eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen én ze zijn minstens SKG2 gecertificeerd. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Denk bijvoorbeeld aan inbraakwerend glas of slimme sensoren in de schuifpui, die controleren of je schuifpui wel goed gesloten is. Kom naar onze showroom en laat je adviseren.

Goed om te weten: Pascal ramen en deuren is ook gespecialiseerd in elektrische en automatische deursloten en bediening.

Kunststof schuifpui antracietgrijs
Kunststof schuifpui wit

Kies de allermooiste kleur

Kunststof schilder je niet ‘even in een ander kleurtje’. Als je een nieuwe kunststof schuifpui koopt, dan wil je dus wel de juiste kleur te pakken hebben. Gelukkig helpen wij je! Je kiest bij ons uit meer dan 50 kleuren en folies. Mat, glans, houtnerf: alles is mogelijk. Zo vind je altijd dé kleur (en kleurenharmonie) die perfect bij jou en je woning past.

Ook prettig: onze folies zijn UV-bestendig. De kleur van je onderhoudsvriendelijke schuifpui blijft dus jarenlang mooi.

Schuifpui van Duitse makelij

Waarom schuifpuien in een ver oord laten maken, terwijl je dichtbij huis veel meer controle hebt over de kwaliteit en de levertijden?

Alle kunststof schuifpuien van Pascal ramen en deuren komen uit buurland Duitsland. Om precies te zijn: ze worden geproduceerd door Gayko. Welke kunststof schuifpui je ook besteld, we zitten er bovenop en zo nodig sturen we bij. Wat een veilige gedachte!

Meer over ons
Kunststof schuifpui Gayko

Groots genieten is geen kunst

Met een kunststof schuifpui van Pascal ramen en deuren

Bij ons vind je alles voor een heerlijk droomhuis: hoge kwaliteit, prachtige eigentijdse designs en elektrische en automatische sloten en bediening.

Neem contact op voor een kunststof schuifpui

Jouw woongeluk op 1

Voor ons heel gewoon (al meer dan 20 jaar)!

Jouw voordeel bij Pascal ramen en deuren:

  • Je eigen persoonlijke adviseur, specialist die met je meedenkt.
  • Perfect passende kunststof schuifpui, geen lucht- of vochtlekkende kieren.
  • Vakkundige monteurs: altijd vriendelijk en ze gaan pas weg als alles veilig dicht zit.
  • Alles keurig netjes afgewerkt en opgeruimd.
  • Uitstekende service: na een belletje gaan we direct voor jou aan de slag.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op.

Klanten waarderen ons met een:

Adviesgesprek showroom Pascal ramen en deuren

Maak het compleet