Over ons
meer dan een leverancier van kozijnen

PaSCAL ramen en deuren gaat voor 100% klanttevredenheid. Daarom zetten we het ontzorgen van onze klanten op één. Dat doen we samen met een groeiende groep vaste partners én de inzet van onze eigen medewerkers. Want als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook.

Met de voeten stevig op de grond

PaSCAL ramen en deuren is opgericht met als doel méér te zijn dan alleen een leverancier van kozijnen, deuren, schuifpuien en vouwwanden. Bij PaSCAL streven we naar 100% klanttevredenheid. Onze klanten vinden het belangrijk dat een oplevering vlekkeloos verloopt zonder problemen voor, tijdens of achteraf. En ze willen kwaliteit, in advies, in service en natuurlijk in onze producten. Daarom zetten wij het ontzorgen van onze klanten op één. Want als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook. Dit bereiken we door deskundig en betrouwbaar te zijn, door in te spelen op trends en innovaties op het gebied van gevelbouw, door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en door onze voeten stevig op de grond te houden.

 


 

Klantgericht ontzorgen

Klantgericht ontzorgen - PaSCAL ramen en deuren

Kwaliteit

Kwaliteit - PaSCAL ramen en deuren

Deskundig & betrouwbaar

Innovatief

Innovatief - PaSCAL ramen en deuren

Ontwikkeling medewerkers

Ontwikkeling medewerkers - PaSCAL ramen en deuren

Trots

Service & garantie

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Dat is ons uitgangspunt. We willen dat elke oplevering vlekkeloos verloopt zonder problemen voor, tijdens of achteraf. Kies je voor een partnerschap met PaSCAL ramen en deuren, dan kies je voor kwaliteit, in product én in service, van advies tot installatie. En gaat de montage en afwerking niet zoals je voor ogen had, dan staan onze servicemonteurs direct voor je klaar om je daarbij te helpen.

Wie is Pascal

Bij de start van PaSCAL ramen en deuren in 1999 werkte er niemand met de naam Pascal (de oprichter heet Tom).

PaSCAL ramen en deuren is vernoemd naar Blaise PaSCAL (1623-1662), een Franse wiskundige en wijsgeer die de natuurkunde van gassen en vloeistoffen vorm gaf. In de gevelbouw drukken we de dichtheid van een gevelelement uit in Pascal (Pa). Pascal is de eenheid voor druk. Bij ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en vliesgevels wordt gekeken naar de wind- en waterdichtheid van het element. Een deur die bijvoorbeeld een water- en winddichtheid heeft van 300 Pa, is wind- en waterdicht tot zeker windkracht 9. Dat is een flinke storm. Voor draai val ramen geldt een standaardwaarde van 600 Pa. Daarmee wordt aangegeven dat het raam water- en winddicht is tot windkracht 11. Dat is een zéér zware storm waarin daken van gebouwen vliegen, bomen als luciferhoutjes knakken en voertuigen van de weg worden geblazen. Fijn om dan veilig binnen te zijn.

 


Windkracht 7 veilig buiten werken (M)

Kun je nog wel veilig buiten werken als windkracht 7 voorspeld wordt? Het KNMI heeft een overzicht waarin staat wat je kunt verwachten bij een bepaalde windkracht. Handig als je buiten bezig bent met een project.

Check het hier

Onze klanten vertellen

Klanten vertellen -10

Super tevreden met een prachtig resultaat!

Er is geen woord teveel gezegd bij het resultaat van onze kozijnen. De mannen hebben zeer secuur gewerkt, de binnenkant is prachtig afgewerkt en het ziet er gewoon fantastisch uit. Voor ons geen ander bedrijf meer! Absolute aanbeveling!

Chantal
Deurne | 16-06-2022

Klanten vertellen -10

Uitstekend proces, meedenkend bedrijf en fantastisch resultaat

In een zorgvuldig proces met de adviseur zijn de juiste keuzes gemaakt. Alle mogelijkheden die wij en de adviseur zien, worden gewogen. Alle tijd gekregen om onze afwegingen te maken. Bij het inmeten worden de werkzaamheden goed toegelicht. Het plaatsen van de acht kozijnen gebeurt zeer vakkundig en met een prettige samenwerking. Uitstekende afwerking. We zijn uitermate tevreden.

Henriëtte & Henk Wolters
Mierlo | 03-06-2022

Klanten vertellen -9

Alles netjes geplaatst en afgewerkt

Er was 1 deur beschadig, deze werd meteen omgeruild. Goede monteurs die ook mee denken met mooie afwerking.

Piet Jenneskens
Leunen | 21-05-2022

Trends & innovaties

Wij zijn dol op alles wat goed is voor onze producten én dus ook voor onze klanten. Slimme veiligheidsoplossingen als een vingerscan, of een aangebrachte differentiatie tussen de binnen- en buitenschaal van deuren om kromtrekken tegen te gaan. Deze, en nog vele andere toepassingen, zorgen voor de extra kwaliteit die voor ons standaard is. Wil je net als wij op de hoogte blijven van innovaties, ontwikkelingen en andere interessante onderwerpen op het gebied van gevelbouw en onze producten?  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Wees gerust, je ontvangt ‘m maximaal 1 x per maand.