Aluminium
de trend van nu

Bijna iedereen is er weg van. De kenmerkende uitstraling van aluminium leent zich bij uitstek voor zowel de authentieke steellook uitstraling die lijkt op de stalen industriële kozijnen van vroeger, als het moderne minimalistische design van de hedendaagse architectuur. Past aluminium bij jouw project? Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Bel ons  Stuur een mail

Aluminium is top?

Hoe geweldig wij aluminium kozijnen ook vinden, eerlijk is eerlijk, sommige punten van aluminium kozijnen kunnen jij en je klant als nadeel ervaren. Wij willen graag dat je de juiste materiaalkeuze maakt voor jouw project én jouw klant. Daarom informeren we je graag over de voor- én nadelen. Omdat PaSCAL ramen en deuren alle materialen in het assortiment heeft, kunnen we een goede vergelijking maken en krijg jij altijd een passend en eerlijk advies.

Lees meer over aluminium

Kwaliteit van topniveau

Aluminium is vormvrij en makkelijk te verwerken tot gevelelementen die passen bij elke woonstijl. Vanwege de diversiteit in profielen is aluminium uitstekend toepasbaar bij renovatiewerkzaamheden waarbij de esthetische eigenschappen essentieel zijn.

Onze aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en vouwwanden voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van wind- en waterdichtheid, en de richtlijnen van de VMRG kwaliteitseisen:

– windbelasting (EN 12210)
– slagregendichtheid (EN 12208)
– luchtdoorlatendheid (EN 13115)
– inbraakwerendheid (DIN V ENV 1627)
– warmtedoorgangscoëfficiënt (EN ISO 10 077-2)

Alle aluminium gevelelementen worden geproduceerd in ons eigen productiebedrijf atoom 13 en geleverd met een krasbestendige laklaag die met een speciaal proces is aangebracht en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Onze aluminium gevelelementen zijn leverbaar in verschillende kleuren. In onze showroom kunnen jij en je klant bekijken welke kleur het beste aansluit bij zijn of haar woonwensen. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Bel ons  Stuur een mail

Skyline, minimalisme op z'n mooist

Skyline, de slanker dan slank lijn van Aluprof voor aluminium kozijnen en schuifpuien, is perfect voor panoramische uitzichten, met grote glasoppervlakken en elegante, minimalistische designs. Het in vloer, wand en plafond verborgen frame zorgt voor een drempelloze overgang van binnen naar buiten.

Meer over Skyline

Dé trend: steellook

Met een steellook creëer je een unieke sfeer. Wil jouw klant het idee hebben dat hij of zij woont of werkt in een gerestaureerde bedrijfsruimte van een oude fabriek, met grote smalle stalen ramen waardoor het zonlicht naar binnen valt. Voor velen is dit een onbetaalbaar ideaalbeeld. Staal is duur en isoleert bovendien slecht. Met steellook kozijnen is deze lifestyle nu toch binnen handbereik voor jouw klanten.

Meer over steellook

Altijd de juiste keuze

Aluminium | Deuren

Aluminium deur isolatie

Wat je volgende project ook is; voordeuren, achterdeuren, tuindeuren; wij hebben buitendeuren voor elke toepassing. Ze geven een woning of bedrijfspand karakter, hebben een gunstig effect op de woningwaarde en zorgen voor een veilig gevoel.

Naar deuren

Aluminium | Schuifpuien

PaSCAL ramen en deuren - aluminium schuifpuien

Laat je ook eens informeren over onze lichtgewicht, gebruiksvriendelijke schuifpuien van aluminium. Onderhoudsvrij en bestand tegen het gereedschap van inbrekers.

Naar schuifpuien

Aluminium | Kozijnen

PaSCAL ramen en deuren - aluminium kozijnen

Van ultramodern minimalistisch kozijn tot steellook ramen, wij hebben voor iedere woning of bedrijfspand prachtige aluminium kozijnen op maat.

Naar kozijnen

Aluminium | Vouwwanden

PaSCAL ramen en deuren - aluminium vouwwanden

Hoe mooi wordt jouw project met een laagdrempelige overgang van binnen naar buiten. Zelfs tot 100% vlak is mogelijk. We leveren ook bijpassende goten.

Naar vouwwanden

Net zo mooi, maar dan anders

Materiaal | Hout

PaSCAL ramen en deuren - kozijnen hout

Van oudsher is hout hét materiaal waarmee gevelelementen worden gemaakt. Met hout geef je een woning een warme uitstraling en uitstekende isolatie. Maar de grootste meerwaarde van hout ligt toch echt op het vlak van ontwerpvrijheid.

Naar hout

Materiaal | Kunststof

PaSCAL ramen en deuren - kunststof schuifpui en deur

Kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en vouwwanden zijn tegenwoordig ook leverbaar met een houtnerfstructuur en rechte houtverbinding.  Dé perfecte combinatie: het duurzame, slijtvaste en krasbestendige van kunststof met de uitstraling van hout.

Naar kunststof