DESIGN
kleuren en folies

Het aanzicht en de uitstraling van een gebouw wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren van kozijnen en deuren, of ze nu van aluminium, hout of kunststof zijn. Kleuren en folies zijn dus een belangrijk aspect bij het kiezen van het juiste kozijn of deur. In onze showroom hebben we een compleet overzicht van alle beschikbare kleuren en folies. Wij adviseren jou en je klant graag over alle mogelijkheden.

Bel ons   Stuur een mail

Kozijn in kleur

De kleuren die je kiest voor jouw project accentueren niet alleen de vorm van een kozijn, maar kunnen een gebouw ook een geheel eigen karakter geven.
Aluprof RAL-waaier
Aluminium
Wanneer je in jouw project voor aluminium, kiest biedt PaSCAL ramen en deuren een ruime keuze aan kleuren en coatings. Onze aluminium gevelelementen zijn namelijk verkrijgbaar in meer dan 200 RAL-kleuren en 24 houtimitatie (poeder)coatings.

Houtimitatie coatings Aluprof
Bekijk hier de brochure houtimitatie coatings


Kunststof
Voor onze kunststof gevelelementen hebben we een aantal mogelijkheden op het gebied van kleuren en folies:

  • de standaard kleuren RAL9001 en RAL9010,
  • een selectie van 36 folies, in mat, glans en houtnerf, kras- en slijtvast, kleurecht en makkelijk schoon te maken (let op: een aantal van deze folies is alleen leverbaar in grotere afnames),
  • en 9 Spectral kleuren.

Spectral is een oppervlakveredelingstechnologie die door de matte optiek een ultra chique uitstraling aan het kozijn geeft.

Voordelen van deze vernieuwende technologie:

  • hoogstaand design en moderne ultramatte kleuren
  • unieke fluweelachtige uitstraling
  • uitermate kras- en slijtvast
  • extreem UV- en weersbestendig
  • zeer eenvoudig te reinigen
  • de anti-graffiti behandeling minimaliseert verontreiniging en vingerafdrukken

Met de ultramatte kleuren grafietzwart (vergelijkbaar met RAL9011) en antracietgrijs (vergelijkbaar met RAL7016) spelen we in op de donkere kleuren die momenteel erg populair zijn. En kiest je klant voor een donkere Spectral-kleur aan zowel de buiten- als de binnenkant, dan voeren wij het basisprofiel ook in een donkere kleur uit. Dat extraatje zorgt voor een ‘wow-effect’ en kost je klant helemaal niets.

Door hun fluweelachtige uitstraling hebben Spectral-kleuren een bijzondere look-and-feel. In onze showroom laten wij jou en je klant graag alle uitvoeringen zien én voelen.

 
 

Neem contact op