Glas
overzicht

Een raam, deur of schuifpui uitgekozen? De volgende stap is bepalen welk type glas het beste bij de woonsituatie en -wensen van je klant past. Denk daarbij aan een lage energierekening, geen inkijk van buiten of minder herrie van de straat. Wij adviseren jou en je klant graag over alle mogelijkheden.

Bel ons  Stuur een mail

PaSCAL ramen en deuren - energiezuinig wonen

Subsidie op nieuwe kozijnen

Voor isolatiemaatregelen kun je als huiseigenaar bij de verbouwing of renovatie van je eigen woning gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Je krijgt subsidie op nieuwe kozijnen wanneer je direct ook HR++ glas of triple glas laat plaatsen.

Lees meer

De mogelijkheden van glas

In het verleden fungeerde beglazing alleen als bescherming tegen regen en wind. Tegenwoordig biedt glas zoveel meer mogelijkheden. De juiste beglazing houdt de warmte binnen én maakt het stiller in huis. Bovendien is het goed voor de energierekening en het klimaat. Iets waar je klant beslist blij van wordt. Wij leveren onze kozijnen, deuren, vouwwanden, hefschuifpuien en vliesgevels standaard met HR++ glas dat voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Desgewenst kunnen we onze kozijnen ook leveren met triple glas voor een nog betere isolatie. Vraagt je klant om een extra veilig gevoel? Ook voor brand- of inbraakwerend veiligheidsglas kun je bij ons terecht.

 

PaSCAL ramen en deuren glas in lood

Maak het af met figuurglas

In combinatie met de juiste kozijnen wordt glas ook gebruikt om de bouwstijl van een woning of bedrijfspand te benadrukken. Kozijnen in jaren 30 woningen hebben bijvoorbeeld vaak glas in lood bovenlichten. Bij een eigentijdse woning of kantoorpand kan figuurglas een essentieel onderdeel zijn van het ontwerp én direct ook voor extra privacy zorgen. In onze showroom hebben we een grote selectie figuurglas, zoals gezeefdrukt, beloopbaar, constructief, gebogen, getordeerd, gekleurd, gelakt, geprint, LED-verlicht glas, chincilla, satinato, niagara, waterdrup, kathedraal, gebutst en confetti. Wij adviseren jou en je klant graag over alle mogelijkheden.

Bel ons  Stuur een mail