Insectenwering gebruiksvriendelijk & stijlvol

Met een goede insectenwering houd je insecten buiten terwijl frisse en koele lucht naar binnen komt. Onze inzethorren en plissé horren en hordeuren op maat zijn van topkwaliteit, stijlvol en gebruiksvriendelijk. Wij adviseren jou en je klant graag over alle mogelijkheden.

Bel ons voor een afspraak

Katten in huis?

Heeft je klant katten? Plissé horren en hordeuren worden bij het openschuiven ingevouwen. Zijn ze dicht, dan vormen ze een automatische barrière voor insecten, maar – omdat ze geen frame hebben – niet voor katten. Hoewel plissé horren en hordeuren daar niet op gemaakt zijn, kan een kat wel onder een hor doorkruipen. Dat hoeft geen probleem te zijn. Onze plissé horren en hordeuren zijn van topkwaliteit en kunnen een aanslag van katten heel wat jaren opvangen zolang het niet te vaak voorkomt. In dat geval is het beter om de hordeur op een kleine kier te zetten.

Een inzethor voor ieder raam

De inzethor is een uitkomst voor ieder raam en wordt afhankelijk van de draairichting van het raam binnen of buiten geplaatst. De in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige en stijlvolle hor die lang meegaat.

PaSCAL ramen en deuren plissé horren

Plissé horren en hordeuren

Het gaas van plissé horren en hordeuren is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren. Het horgaas rolt niet op, maar vouwt op. Een plissé raamhor is een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en het geheel blijft netjes op zijn plaats. Een plissé raamhor is eenvoudig, geruisloos en met weinig kracht te bedienen omdat er geen veer nodig is. Het frame kan eenvoudig van de montageclips verwijderd worden. De hor is daarmee gemakkelijk uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

In dezelfde lijn leveren we ook de plissé hordeur. Deze combinatie van stijlvolle en uniforme oplossingen voor insectenwering zorgen voor eenheid in de woning. Door de beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm, wat een plissé hordeur zodoende letterlijk drempelverlagend maakt. De treklijst blijft op iedere gewenste stand staan en klapt niet uit zichzelf terug. Ook voor tuindeuren of bijvoorbeeld een 4-delige hefschuifpui hebben wij plissé oplossingen die elke opening hermetisch afsluiten, voor insecten dan. Wij adviseren jou en je klant graag over alle mogelijkheden.

Bel ons   Stuur een mail