Insectenwering gebruiksvriendelijk & stijlvol

Jouw project wil je uiteraard zo compleet mogelijk afleveren. Denk daarom ook eens aan een goede insectenwering. Hiermee blijven insecten buiten terwijl je klant wel profiteert van een frisse lucht instroom. Onze inzethorren, plissé horren en hordeuren op maat zijn van topkwaliteit, stijlvol en gebruiksvriendelijk. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Bel ons voor een afspraak

Een inzethor voor ieder raam

De inzethor is een uitkomst voor ieder raam en wordt afhankelijk van de draairichting van het raam binnen of buiten geplaatst. De in verstek gezaagde profielen zorgen voor een stevige en stijlvolle hor die lang meegaat.

PaSCAL ramen en deuren plissé horren

Plissé horren en hordeuren

Het gaas van plissé horren en hordeuren is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren. Het horgaas rolt niet op, maar vouwt op. Een plissé raamhor is een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en het geheel blijft netjes op zijn plaats. Een plissé raamhor is eenvoudig, geruisloos en met weinig kracht te bedienen omdat er geen veer nodig is. Het frame kan eenvoudig van de montageclips verwijderd worden. De hor is daarmee gemakkelijk uitneembaar.

In dezelfde lijn leveren we ook de plissé hordeur. Deze combinatie van stijlvolle en uniforme oplossingen voor insectenwering zorgen voor eenheid in jouw project. Door de beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm, wat een plissé hordeur zodoende letterlijk drempelverlagend maakt. De treklijst blijft op iedere gewenste stand staan en klapt niet uit zichzelf terug. Ook voor tuindeuren of bijvoorbeeld een 4-delige hefschuifpui hebben wij plissé oplossingen die elke opening hermetisch afsluiten, voor insecten dan. Wij adviseren jou en je klant graag over alle mogelijkheden.

Bel ons   Stuur een mail

Pollengaas

Wat is pollenwerend gaas en hoe werkt het?

Een aantal soorten horren kan worden voorzien van pollenwerend gaas, ook wel pollengaas genoemd. Het kan uitstekend werken voor mensen met, onder andere, hooikoorts. Door gebruik te maken van pollengaas heeft jouw klant minder last van allergieën, maar kan hij of zij toch genieten van frisse lucht in huis. Iemand met hooikoorts zal door het gebruik van standaard horgaas geen verbetering merken. Daarom is er speciaal pollenwerend gaas ontwikkeld. Het pollengaas is, ten opzicht van standaard gaas, zeer fijn geweven. Wij maken gebruik van het gepatenteerde Poll-Tex ® gaas. Poll-Tex is uitvoerig getest bij de Universiteit kliniek Charite in Berlijn, Duitsland. Deze gespecialiseerde kliniek in het behandelen van allergieën, is de enige plek in Europa waar 24 uur per dag getest kan worden op het doorlaten van pollen. Conclusie is dat het tot meer dan 97% van de pollen weert (bij graspollen bleek de luchtbescherming zelfs 100%).
Neem contact op

Processierupshaartjes

Nieuw! Pollengaas en processierupshaartjes

Verkennende testen bij Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) in Wageningen hebben in 2020 ook laten zien dat het speciale Poll-Tex gaas ook uitstekend toegepast kan worden als bescherming tegen haartjes van eikenprocessierupsen. De kleine en giftige haren van de rups kunnen in de wind worden meegedragen, wat ernstige huid- en keelreacties kan veroorzaken, waaronder een allergische reactie. De eerste testen met Poll-Tex ten opzichte van standaard horrengaas laten zien dat Poll-tex significant meer haartjes tegenhoudt.

Meer informatie over ons pollengaas? Vraag het onze adviseurs of vraag het testrapport op.

 

Neem contact op

Neem contact op

Bouwprofessionals - contactformulier