aluminium vouwwanden

Wanneer je in jouw project kiest voor aluminium vouwwanden, dan kies je voor luxe en kwaliteit. Met een aluminium vouwwand biedt jij jouw klanten maximaal uitzicht op hun tuin en creëer je volop ruimte en lichtinval.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ALUMINIUM VOUWWAND?

Neem contact op

Vouwwanden voor elk project

Bij ons vind je de ideale vouwwand voor jouw project. Of het nu om een keuken, woonkamer, werkkamer of serre gaat. Wij helpen je graag. Neem contact op met een van onze adviseurs.

Gebruiksvriendelijk

Onze aluminium vouwwanden zijn niet alleen sterk en stabiel, ze zijn ook uitermate gebruiksvriendelijk. Uiteraard zorgen we ook voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten. 100% vlak? Geen probleem! Wij helpen je graag met jouw project.

Goed geïsoleerd

Ook in de winter wil jouw klant de energierekening laag houden. De aluminium vouwwanden van PaSCAL ramen en deuren presteren zeer goed op het gebied van isolatie. De aluminium vouwwanden van PaSCAL ramen en deuren houden kou en tocht buiten.

Natuurlijk zorgen we ook voor het juiste isolerende glas voor je vouwwand. Passief bouwen? Wij helpen je graag.

De juiste vouwwand voor jouw project

Wanneer je een vouwwand gaat plaatsen wil je dat deze perfect aansluit op de wensen van jouw klant. Droomt je klant van stijlvolle zwarte harmonicadeuren? Of zoek je voor jouw project misschien een extra brede vouwwand van bijvoorbeeld 8 meter, om een uniek uitzicht te creëren?

Vertel ons wat je zoekt en stel je ideale vouwwand samen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Je vindt bij ons dan ook altijd de nieuwste designs en kleuren. Een vlakke dorpel voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten, een extra hoge vouwwand voor maximale lichtinval: bijna alles is mogelijk. Laat je o.a. verrassen door de grote keuze aan klassieke en trendy kleuren. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Neem contact op

Gebruiksvriendelijke aluminium harmonicadeuren

Onze vouwwanden zijn erg gemakkelijk in het gebruik. De harmonicadeuren gaan namelijk heel eenvoudig open en dicht.

De vouwwanden van PaSCAL ramen en deuren bieden veel opties binnen elk project. Of je klant nu een vouwwand wil die naar links of of rechts, naar binnen of naar buiten vouwt. Of wellicht heeft jouw klant graag een vouwwand met loopdeur die bijvoorbeeld fungeert als achterdeur. Dankzij een hoogwaardig railsysteem is zelfs een vouwwand van 900 kilo binnen een minuut te openen. Wij adviseren je graag over alle vouwmogelijkheden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? 

Neem contact op

 

Loopdeur vouwwand

Inbraakwerende vouwwand

PaSCAL ramen en deuren biedt een breed scala van vouwwanden die speciaal ontworpen zijn om inbraak te voorkomen. Van sloten met een extra sterke cilinder tot inbraakwerend glas, wij bieden alles wat je nodig hebt voor jouw project, ook op het gebied van veiligheid. Ons ervaren team staat klaar om te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor jouw unieke project. Maak een afspraak voor meer informatie en laat ons je helpen bij jouw specifieke situatie.

Gecertificeerde aluminium vouwwand

Onze aluminium vouwwanden en loopdeuren voldoen aan alle eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen én ze zijn minstens SKG2 gecertificeerd. Maar wij gaan graag nog een stapje verder. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Onderhoudsvriendelijk aluminium in de juiste kleur

Het kiezen van een kleur voor een nieuwe aluminium vouwwand kan voor jouw klant een lastige beslissing zijn. Want je kunt het maar één keer goed doen. Wij staan voor je klaar. Je kiest bij ons uit meer dan 1000 tinten. Mat, glans, structuur: alles is mogelijk. Bezoek, samen met jouw klant, onze showroom voor een echte kleurbeleving.

Meer over kleuren en folies

Aluminium vouwwanden kleuren
vouwwanden showroom

Topkwaliteit uit Brabant

Jouw aluminium vouwwand dichtbij huis gemaakt. Dát klinkt goed, toch? Bijna alle aluminium vouwwanden van Pascal ramen en deuren komen uit de fabriek van zusterbedrijf Atoom 13 in Deurne. Prettig, want dan weet je zeker dat we bovenop de kwaliteit en de levertijden zitten. Hier profiteer jij als partner uiteraard ook maximaal van.

Meer over ons

Jouw voordelen als partner

  • Continue kwaliteit.
  • Eén aanspreekpunt voor alle materialen.
  • Showroom als inspiratiecentrum voor je klant.
  • Eigen servicemonteur voor eventuele nazorg.
  • Mogelijkheid tot (montage)opleiding.
  • Accountmanager voor verkoop ondersteuning op locatie.
  • Inmeet ondersteuning bij complexe projecten.
  • Toegang tot detaillering en montage instructies.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op.

Klanten waarderen ons met een: