Houten
kozijnen

Hout is veelzijdig en geschikt voor gevelelementen die passen bij elke woonstijl. Omdat hout erg makkelijk te bewerken is, is het bovendien uitstekend toepasbaar voor bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden met historische details en moderne ontwerpen met design profileringen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bel ons  Stuur een mail

Kwaliteit in hout

Hout leveren wij onder het KOMO-keurmerk en het produceren van hout gebeurt volgens het KVT. Voor jou als partner de garantie dat de kozijnen, ramen, deuren, puien of vouwwanden die jij voor jouw project besteld, van topkwaliteit zijn. Ook kunnen wij ons hout inkopen volgens FSC-keurmerk.

Vaak wordt er bewust gekozen voor hout, vanwege de natuurlijke grondstoffen. Hout biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast heeft hout ook een fijne, warme uitstraling.

Laat je inspireren!

Sterke, duurzame, goed isolerende houten kozijnen

Bij de productie gebruiken we uitsluitend kwalitatief en hoogwaardig materiaal hout. Onze standaard houtzwaarte is 67×114. De wind- en waterdichtheid zijn hierdoor optimaal bij onze houten kozijnen. Ook zijn onze deuren standaard 56mm dik. Uiteraard passen we ook de houtdikte aan naar de wens van jouw klant. Daarnaast zijn de houten kozijnen zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Met hout kiest jouw klant voor karakter gecombineerd met kwaliteit. Kiezen voor PaSCAL ramen en deuren is kiezen voor sterke, duurzame en goed isolerende houten kozijnen.

De draaidelen worden standaard voorzien van sterk hang- en sluitwerk inclusief anti-foutbediening. Indien gewenst met SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk. Onze deuren worden afgehangen en standaard uitgevoerd met politiekeurmerk beslag: SKG**.

Met hout realiseren we ieder detail

Hout is zeer veelzijdig. Wij kunnen alle details van je ontwerp maken. Van historische details bij een renovatie tot details bij een modern ontwerp voor design profileringen.
Met de keuze voor hout kiest je klant ook voor veelzijdigheid op het gebied van kleur. De kleur van het hout is op ieder gewenst moment aan te passen en kleine beschadigingen zijn daardoor relatief eenvoudig bij te werken. Met een goede onderhoudsbeurt zijn de houten kozijnen weer zo goed als nieuw. Standaard worden onze houten kozijnen 100mu gegrond en voldoen ze ruimschoots aan de eisen BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat).
Indien gewenst kunnen we de kozijnen grijs gronden of blank aflakken. Daarnaast kan je klant er ook voor kiezen om de kozijnen afgelakt te laten leveren.

 

Hout van hoge kwaliteit is onze standaard

Ben je op zoek naar een leverancier voor houten kozijnen, ramen, deuren, puien en/of vouwwanden? Wij leveren houten producten en een hoge kwaliteit is daarbij standaard. Wij gebruiken veelal de houtsoorten Meranti en Mahonie. Hardhoutsoorten van een zeer hoge kwaliteitsklasse. Ook duurzaamheid is gegarandeerd. We passen ook andere houtsoorten toe, zoals Oregon Pine, Lariks, Merbau en Afrormosia. Door het toepassen van tochtkaders en tochtstrippen verhogen we de van nature toch al hoge isolatiewaarde van jouw producten van hout.

 

 

 

 

Subsidie op isolatiemaatregelen

Een mooie binnenkomer: je klant krijgt subsidie op de aanschafkosten van nieuwe kozijnen met HR++ glas of triple glas. Voor isolatiemaatregelen kan een huiseigenaar namelijk bij de verbouwing of renovatie van de eigen woning gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Lees verder

Inbraakwerend

PaSCAL ramen en deuren biedt veel opties op het gebied van inbraakveiligheid. Van sloten met een extra sterke cilinder tot inbraakwerend glas, wij bieden alles wat je nodig hebt voor jouw project, ook op het gebied van veiligheid. Ons ervaren team staat klaar om te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor jouw unieke project. Maak een afspraak voor meer informatie en laat ons je helpen bij jou specifieke situatie.

Neem contact op

Jouw voordelen als partner

  • Continue kwaliteit.
  • Eén aanspreekpunt voor alle materialen.
  • Showroom als inspiratiecentrum voor je klant.
  • Eigen servicemonteur voor eventuele nazorg.
  • Mogelijkheid tot (montage)opleiding.
  • Accountmanager voor verkoop ondersteuning op locatie.
  • Inmeet ondersteuning bij complexe projecten.
  • Toegang tot detaillering en montage instructies.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op.

Klanten waarderen ons met een:

Maak het compleet