tuindeuren

Heeft jouw klant zijn zinnen gezet op een mooie tuindeur?  Ook hiervoor ben je bij PaSCAL ramen en deuren aan het juiste adres. Wij leveren tuindeuren uiteraard in kunststof, hout en aluminium. 

Neem contact op

Waarom PaSCAL Ramen en Deuren?

✅ 20 jaar expertise

✅Volledige projectbegeleiding van begin tot eind

✅Eerlijke prijzen en transparante offertes

Tuindeuren voor elke woningstijl

Tuindeuren geven een huis karakter. Ontdek bij ons deuren van de beste kwaliteit, gecreëerd met oog voor details. Stel samen met jouw klant de ideale tuindeuren samen in onze showroom.

Neem contact op

Veilig slot voor tuindeuren

Wanneer je tuindeuren installeert bij je klant, denk dan ook aan de veiligheid hiervan. PaSCAL ramen en deuren kan je uitstekend adviseren op het gebied van inbraakpreventie. Wij kunnen ook extra veilige sloten leveren. Bij ons vind je het best geteste inbraak werende hang- en sluitwerk voor je tuindeuren.

Neem contact op

Hout, kunststof én aluminium

Kies voor tuindeuren in het materiaal dat perfect bij jouw project past! PaSCAL ramen en deuren heeft een breed assortiment en is op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen. Bij ons krijg je uitgebreid én eerlijk advies.

Neem contact op

Tuindeuren voor jouw project

Ongeacht de ruimte waar de tuindeuren in worden geplaatst, bij PaSCAL ramen en deuren vind je dé tuindeuren voor jouw project. Of je nu een doorzonwoning renoveert, een minimalistische villa bouwt of een woonboerderij opknapt: wij helpen je graag.

Verschillende opties

Heeft je klant graag tuindeuren in een industriële look? Wil je klant veel lichtinval? Welk materiaal sluit het beste aan bij de wensen van jouw klant: hout, aluminium of kunststof? Wij leveren altijd goed en eerlijk advies en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Luxe deurklinken

Aan PaSCAL ramen en deuren heb je niet alleen een partner die kwaliteit tuindeuren levert. We bieden ook een ruim assortiment aan deurbeslag. Wil jouw klant graag een luxe uitstraling, bijvoorbeeld met een rvs deurklink of deurbeslag in dezelfde kleur als de tuindeuren? Wij helpen je graag. Samen maken we jouw project compleet.

Inbraakwerende tuindeuren

Veiligheid staat bij ons uiteraard hoog op de prioriteitenlijst. Jouw klant wil niet alleen mooie tuindeuren, maar ook tuindeuren die bestemd zijn tegen inbraak. Dit snappen wij bij PaSCAL maar al te goed. Daarom hebben we het best geteste inbraakwerende hang- en sluitwerk voor tuindeuren in huis. En denk bijvoorbeeld ook eens aan extra sterk veiligheidsglas.

Onze tuindeuren voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen én ze zijn minstens SKG2 gecertificeerd. Toch nog graag een stapje verder? Geen probleem, wij helpen je!

Neem contact op

Isolerende tuindeuren

Isolatie: de wind buiten de deur

Voor jouw project wil je natuurlijk ook tuindeuren leveren die goed isoleren. Met tuindeuren van ons weet je zeker dat tocht en kou geen kans maakt. Onze tuindeuren presteren namelijk zeer goed op het gebied van isolatie. Zo zijn onze kunststof tuindeuren bijvoorbeeld uitgerust met een innovatief kamersysteem (in de kernopbouw), waardoor kou buiten de deur blijft.

HR++ glas of triple glas?

Naast de kwaliteit van het deurprofiel is uiteraard ook het soort glas van grote invloed op de isolatie. Wij adviseren je graag met het maken van een keuze.

Ook op gebied van veiligheid bieden wij uitstekend advies. Denk bijvoorbeeld aan inbraakwerend glas. En wellicht is zonwerend glas wel uitermate geschikt voor jouw project. Wij adviseren je graag.

TIP! Ga je tijdens jouw project oude deuren vervangen? Controleer of je klant subsidie krijgt. In 2023 kunnen jouw klanten gebruik maken van de ISDE. Onze tuindeuren zijn ook heel geschikt voor nul-op-de-meter-woningen.

MEER OVER SUBSIDIE

Tuindeuren in de juiste kleuren

Jouw project wil je in één keer goed doen. Een onderhoudsarme tuindeur van kunststof of aluminium verf je niet even over. Het maken van de juiste kleur keuze is dan ook erg belangrijk. Bij kunststof tuindeuren kiest je klant bij ons uit meer dan 50 kleuren en folies. Voor aluminium achterdeuren zijn er zelfs meer dan 1000 tinten. Bij ons vind je altijd dé kleur die perfect bij jouw project past. Wil jouw klant graag een houtlook? Met onze coatings en folies bieden we talloze mogelijkheden. Heeft jouw klant toch liever echt hout? Ook dat is uiteraard mogelijk binnen ons assortiment.

Bezoek onze showroom voor een echte kleurbeleving.

Neem contact op.

PaSCAL ramen en deuren - kleurenwaaier deuren en kozijnen

Jouw voordelen als partner

  • Continue kwaliteit.
  • Eén aanspreekpunt voor alle materialen.
  • Showroom als inspiratiecentrum voor je klant.
  • Eigen servicemonteur voor eventuele nazorg.
  • Mogelijkheid tot (montage)opleiding.
  • Accountmanager voor verkoop ondersteuning op locatie.
  • Inmeet ondersteuning bij complexe projecten.
  • Toegang tot detaillering en montage instructies.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op.

Klanten waarderen ons met een:

Maak het compleet