Slanke aluminium kozijnen

Slanke aluminium kozijnen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het moderne straatbeeld. Steeds vaker zie je het minimalistische design in de meest mooie huizen terugkomen. Heeft jouw woning binnenkort ook slanke aluminium kozijnen?

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als je ons bezoekt, wij ook volledig de tijd hebben om je te adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Slanke aluminium kozijnen voor elke woonstijl

Wij zijn helemaal weg van de slanke aluminium kozijnen, en aan het straatbeeld in Nederland te zien zijn we niet de enige. Je ziet de kozijnen veelal in moderne huizen, maar ze zijn ook erg geschikt voor de wat oudere huizen. Aluminium heeft veel mogelijkheden in kleuren, maten en profielen. Hierdoor passen slanke aluminium kozijnen altijd in jouw stijl.

Specifieke vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op; wij zijn benieuwd naar jouw wensen!

Aluminium kozijnen en ramen van topkwaliteit

Kwaliteit vinden wij vanzelfsprekend. Je kunt er daarom op vertrouwen dat onze slanke aluminium kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van wind- en waterdichtheid. Ook hebben wij het VMRG Keurmerk mogen ontvangen. Kozijnen met krassen? Daar hoef je je geen zorgen over te maken omdat we een speciale werkwijze gebruiken bij het aanbrengen van de laklaag. Zo krijg jij een krasbestendig kozijn mét een mooie uitstraling.

Slanke kozijnen uit Deurne

Wij zijn erg benieuwd naar jouw wensen, want wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bij ons kun je terecht voor slanke aluminium kozijnen voor in je hele huis of project. Zitten hier bijzondere kozijnen tussen? Geen probleem! Wij laten de aluminium kozijnen namelijk produceren in de aluminiumfabriek van (zusterbedrijf) Atoom 13 in Deurne. Het hele productieproces hebben wij zelf in de hand waardoor geen uitdaging voor ons te gek is.

De voordelen van slanke aluminium kozijnen

  • Aluminium roest niet en trekt niet krom.
  • De slanke aluminium kozijnen zijn erg licht waardoor je geen zware fundering nodig hebt.
  • Aluminium is erg sterk materiaal en bijna onmogelijk om kapot te krijgen. Zo maak je het inbrekers nóg lastiger om binnen te komen.
  • Slanke aluminium kozijnen zijn een duurzame keuze omdat ze tientallen jaren meegaan. Daarnaast zijn ze makkelijk te recyclen.
  • Misschien wel het allerbelangrijkste: slanke aluminium kozijnen hebben weinig onderhoud nodig. Nooit meer schuren en schilderen.

Slanke kozijnen voor jouw klanten

Wist je dat wij ook klaar staan voor de zakelijke markt? De kans is groot dat je steeds meer vragen krijgt over slanke aluminium kozijnen. Ook dan kun je bij ons terecht! Neem je klanten mee naar onze showroom en laat ze de kozijnen beleven. Alleen zo kom je erachter wat het beste bij jouw klant pas. Als je wilt mag je ook gebruik maken van onze adviseurs. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Ga jij voor slanke aluminium kozijnen?

Snap je na het lezen van deze pagina ons enthousiasme voor slanke aluminium kozijnen? Voel jij het ook? Dan kun je vast niet wachten om deze kozijnen in het echt te ervaren. Maak een afspraak in onze showroom in Deurne en ontdek de mogelijkheden.

Plan jouw afspraak
Slank aluminium kozijn schuin

Maak het compleet