Kunststof voordeur

De entree kun je zien als het visitekaartje van jouw huis. De juiste voordeur maakt dit visitekaartje compleet. Ben je op zoek naar een voordeur die jij helemaal naar je eigen wensen kunt samenstellen én vind jij inbraakveiligheid belangrijk? Dan is een kunststof voordeur wat voor jou. Je kunt tenslotte maar één keer een eerste indruk maken op jouw gasten.

Sfeervol binnenkomen

Een kunststof voordeur: wat een binnenkomer. Een voordeur doet veel voor het aanzicht van een huis. We begrijpen daarom dat je met een voordeur dit mooie plaatje compleet wilt maken. Met een kunststof voordeur zit je altijd goed. Waarom wij daar zo zeker van zijn? Dankzij de grote hoeveelheid aan mogelijkheden past een kunststof voordeur altijd. Zo werken we bijvoorbeeld voor een moderne woning met vlakkere profielen terwijl we ook dieptewerking kunnen toepassen bij een renovatie zodat het oude karakter behouden blijft.

Té veel mogelijkheden?

Kunststof voordeuren bieden oneindig veel mogelijkheden. Als we álle mogelijkheden op deze pagina zouden opsommen dan wordt deze pagina erg lang en niet meer aantrekkelijk om te lezen. Vraag je bijvoorbeeld eens af wat je belangrijk vindt aan een voordeur? Het design? Het comfort? Of moet de deur een hoge inbraakveiligheid hebben? Daarnaast zijn er tal van specificaties waar je uit kunt kiezen. Denk aan de draairichting van de deur, de kleur, wil je een deur met glas en voor welk glas kies je dan?

Dit is slechts een kleine greep uit al de opties die komen kijken bij het kiezen van een kunststof voordeur. We kunnen ons voorstellen dat je hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. In onze showroom nemen wij ruim de tijd om deze opties met je door te lopen. Zo vind jij de voordeur die perfect past bij jouw wensen.

Maak een afspraak
Showroom kunststof voordeur

Een kunststof voordeur voor jouw klant?

Wil jij graag onze showroom bezoeken voor of met jouw klant? Dat kan natuurlijk! Wij leveren kunststof voordeuren ook aan de zakelijke markt. Samen doorlopen we alle mogelijkheden van kunststof voordeuren. Je kunt er zelfs voor kiezen om de deur zelf te monteren. Maak een afspraak en we zien je binnenkort. Wij zijn benieuwd!

Neem contact op

De voordelen van een kunststof voordeur

Het is niet gek dat je interesse uitgaat naar een kunststof voordeur. Door de vele voordelen worden kunststof voordeuren namelijk steeds populairder. We hebben een aantal belangrijke voordelen hieronder voor je opgesomd.

  • Onderhoudsarm. Dit is voor veel mensen de nummer één reden om voor een kunststof voordeur te kiezen. Een houten voordeur bijvoorbeeld moet je schilderen en heeft meer onderhoud nodig. Bij een kunststof voordeur is dit niet het geval en is daardoor dus ook duurzaam.
  • Hoge inbraakveiligheid. Vind jij inbraakveiligheid super belangrijk? Dan is de kunststof voordeur voor jou interessant. Onze kunststof voordeuren scoren namelijk erg hoog op het gebied van inbraakveiligheid en voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Als je twijfelt tussen een houten, aluminium of kunststof voordeur dan kun je in dit geval het beste voor kunststof kiezen.
  • Hoge isolatiewaarde. Een kunststof voordeur is de grens tussen warmte binnen en de kou buiten. Een kwalitatieve deur is van groot belang en daarom voldoen onze kunststof deuren een hoge isolatiewaarde. Door deze goede isolatie is zorgt de deur ook voor geluidisolatie. Hierdoor geniet je met een kunststof voordeur van een hoog wooncomfort.
  • Oneindig veel kleuren en mogelijkheden. De kleuren en mogelijkheden van een kunststof voordeur zijn oneindig. Zo kun je kiezen uit alle RAL kleuren en zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wil jij bijvoorbeeld een kunststof voordeur die qua uiterlijk niet meer te onderheiden is van een houten voordeur? Geen probleem!

Kwaliteit staat op nummer één

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen. Op deze pagina heb je kunnen lezen over de vele mogelijkheden van kunststof voordeuren. De mogelijkheden zijn oneindig, maar één ding staat er op nummer één: kwaliteit. We doen er elke dag alles aan om het hoogst haalbare na te streven en innoveren continu.

We streven niet alleen naar een hoge productkwaliteit maar ook naar een hoge kwaliteit van onze service. Gedurende het hele proces heb je daarom één aanspreekpunt bij Pascal Ramen en Deuren. Benieuwd naar onze aanpak?

Bekijk hier onze aanpak Lees meer over ons
Kunststof voordeuren bij Pascal Ramen en Deuren

Overtuigd van kunststof voordeuren?

Wij zijn overtuigd van kunststof voordeuren, jij ook? Kom dan naar onze showroom en zie en ervaar zelf alle kunststof voordeuren. Klik op onderstaande button om een afspraak te plannen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 0493 – 31 77 81 of mail naar info@pascalramenendeuren.nl

bezoek onze showroom

Maak het compleet

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Zie jij of jouw klant door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je onze kwaliteit voelen en ervaren.