Houten schuifpuien

Zoekt jouw klant een houten schuifpui waarmee hij of zij de tuin dichterbij haalt? PaSCAL ramen en deuren helpt je graag. Een extra ruimtelijk effect, een zee van licht, een vloeiende overgang: wij maken de woondromen van jouw klant waar en helpen jou bij je project.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN HOUTEN SCHUIFPUI?

Neem contact op

Maatwerk

Wil jouw klant een natuurlijke uitstraling en eenheid met zijn of haar tuin? Of zoek je misschien een extra brede schuifpui van bijvoorbeeld 8 meter, voor een magnifiek uitzicht? Vertel ons wat jij nodig hebt voor jouw project en we stellen samen de perfecte pui samen.

Houten hef- schuifpuien en schuifdeuren leveren wij op maat. Als leverancier van hout gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de houten hef- schuifpuien te maken die jij voor ogen hebt. Je vindt meer informatie op deze pagina en kunt altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Meer leefruimte

Hef- schuifpuien vergroten een leefruimte. Met een openstaande schuifdeur wordt een ruimte als het ware verlengd. Daarnaast zorgt dit ook voor een optimale lichtinval in een woning. Op basis van de wensen van jouw klant maken wij houten schuifdeuren op maat.

Sterk, duurzaam en isolerend

Onze hef- schuifpuien zijn sterk, duurzaam en goed isolerend. De wind- en waterdichtheid is optimaal en daarnaast zijn de puien eenvoudig te onderhouden.

Het handige hefsysteem zorgt ervoor dat de hef- schuifpui makkelijk te bedienen is. Het heeft een geluidloze en zeer lichte loop. Het beslag om te draaien zit aan de binnenkant. Draai dit een halve slag naar beneden om de schuifpui op te heffen en duw het geheel in de gewenste richting. Bij de gewenste stand draai je het beslag weer een halve slag terug en de schuifpui rust over de gehele lengte.

Diverse soorten houten hef- schuifpuien

Wat voor soort houten hef- schuifpui zoekt jouw klant? Enkel schuivend, dubbel schuivend, 3-delig, 4-delig of met geïntegreerde loopdeur? Wij voorzien in alle mogelijkheden.

De hef- schuifpuien zijn leverbaar met:

  • SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk
  • Aluminium onderdorpel
  • Holonite onderdorpel
  • DTS onderdorpel
  • Binnen- en buitenbediening
  • Ventilatieroosters

 

Over PaSCAL ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren van wat uw klant straks in huis krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

Maak het compleet

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Je klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je onze kwaliteit voelen en ervaren.