voordeuren

Ben je voor jouw project op zoek naar een nieuwe voordeur? Wij bij PaSCAL ramen en deuren helpen je graag. Wij leveren unieke entrees van hoogstaande kwaliteit. Samen met ons creëer je het allemaal. Vanzelfsprekend vind je bij ons ook alles voor een veilig thuis. En dankzij onze uitstekende oplossingen op het gebied van isolatie, dragen onze deuren bij aan een lagere energierekening voor jouw klant. 

Neem contact op

Hout, kunststof én aluminium

Altijd een voordeur die aansluit op de wensen van je klant! We zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben de nieuwste designs in ons assortiment. In onze showroom krijg je uitgebreid en eerlijk advies.

Droomdeur configurator

Achter welke voordeur wil je klant wonen? Met onze Droomdeur-configurator ontwerpt je klant in een handomdraai zelf zijn of haar eigen unieke entree. Gewoon thuis achter de laptop.

Elektronische sloten

Dankzij onze elektronische sloten kan jouw klant met de vingerscan of via een app op zijn of haar smartphone heel gemakkelijk de deur openen.

De voordeur: een mooi visitekaartje

Een stijlvolle entree met een mooie voordeur geeft een huis karakter én laat de waarde van een woning stijgen. Bij ons vind je gegarandeerd de geschikte deur voor jouw project. Of je nu een woonboerderij restaureert, een moderne villa bouwt of een klassieke doorzonwoning opknapt.

Van jaren 30-voordeur tot minimalistische entree

Heeft jouw klant een bepaalde stijl in gedachten? Wenst hij of zij veel lichtinval maar tegelijk ook privacy. Is er voorkeur voor een materiaal; hout, aluminium of kunststof? In ons ruime assortiment vindt jouw klant altijd de ideale deur. We helpen je graag met het samenstellen hiervan.

Deurgrepen maken het compleet

De voordeur, daar wil jij voor jouw klant iets bijzonders van maken. Met onze deurgrepen, knoppen en andere accessoires maak je de look af. Creëer bijvoorbeeld een authentieke sfeer met een mooie deurklopper. Of maak van jouw project een blikvanger met een rvs designgreep. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Onderhoudsvriendelijke voordeur? Kies de juiste kleur

Jouw project wil je in één keer goed doen. Een onderhoudsarme voordeur van kunststof of aluminium verf je niet even over. Het maken van de juiste kleur keuze is dan ook erg belangrijk. Bij ons vind je altijd dé kleur die perfect bij jouw klant past. Wil jouw klant graag een houtlook? Met onze coatings en folies bieden we talloze mogelijkheden. Heeft jouw klant toch liever echt hout? Ook dat is uiteraard mogelijk binnen ons assortiment.

Neem contact op

Veilig achter de voordeur

Wij begrijpen dat een voordeur bescherming moet bieden tegen o.a. inbraak. Daarom leveren wij het best geteste inbraakwerende hang- en sluitwerk. Maar ook bijvoorbeeld extra sterk veiligheidsglas.

Gecertificeerde deuren en kozijnen

Onze voordeuren voldoen aan alle eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen én ze zijn minstens SKG2 gecertificeerd. Liever nog een stap verder voor éxtra veiligheid? Geen probleem! We helpen je graag.

Alledaags gemak met slimme sloten

Je wil, naast veiligheid, je klant ook gemak kunnen bieden. Wij bij PaSCAL ramen en deuren bieden verschillende opties om jouw project te voorzien van slimme oplossingen op het gebied van veiligheid.

Vervorming en kromtrekken voorkomen

Heeft jouw klant een voordeur die niet goed sluit? Wij bieden oplossingen die bij jouw project passen. Benieuwd naar onze slimme oplossingen tegen vervorming en kromtrekken? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Neem contact op
Aluminium voordeur houtlook
Kunststof voordeur

Comfort: isolerende voordeur

Onze deuren presteren zeer goed op het gebied van isolatie. Doordat wij onze producten continue testen en updaten, zorgen we ervoor dat tocht en kou voorkomen worden.

HR++ glas of triple glas?

Wat kies jij voor jouw project? Wij adviseren je graag. Misschien wenst jouw klant wel meer dan alleen een goede isolatie, bijvoorbeeld glas dat toch privacy biedt. Satinato glas is dan heel geschikt. Ook voor veiligheidsglas of glas-in-lood kun je met jouw project bij ons terecht.

Tip: Ga je tijdens jouw project oude deuren vervangen? Controleer of je klant subsidie krijgt. In 2023 kunnen jouw klanten gebruik maken van de ISDE. Onze deuren zijn ook heel geschikt voor nul-op-de-meter-woningen.

MEER OVER SUBSIDIE

Jouw voordelen als partner

  • Continue kwaliteit.
  • Eén aanspreekpunt voor alle materialen.
  • Showroom als inspiratiecentrum voor je klant.
  • Eigen servicemonteur voor eventuele nazorg.
  • Mogelijkheid tot (montage)opleiding.
  • Accountmanager voor verkoop ondersteuning op locatie.
  • Inmeet ondersteuning bij complexe projecten.
  • Toegang tot detaillering en montage instructies.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op.

Klanten waarderen ons met een: