Houten vouwwand

Ben jij op zoek naar de perfecte vouwwand voor jouw project? Dankzij het ruime aanbod van PaSCAL ramen en deuren vind je altijd de meest geschikte vouwwand, geschikt voor elke ruimte.

WAAROM NAAR PASCAL RAMEN EN DEUREN?

Neem contact op

Vouwwanden voor elke ruimte

Bij ons vind je de ideale vouwwand voor jouw project. Of het nu om een keuken, woonkamer, werkkamer of serre gaat. Wij helpen je graag. Neem contact op met een van onze adviseurs.

Luxe vouwpui van kwaliteitshout

Bij PaSCAL ramen en deuren vind je hoogwaardige vouwwanden van kwaliteitshout. Onze houten vouwwanden zijn niet alleen sterk. Ze zijn ook uitermate stabiel én gebruiksvriendelijk. Uiteraard zorgen we ook voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten. 100% vlak? Geen probleem! Wij helpen je graag met jouw project.

Goed geïsoleerd

Ook in de winter wil jouw klant de energierekening laag houden. Juist dan zit je met een houten vouwwand van PaSCAL ramen en deuren goed. Onze houten vouwwanden presteren namelijk zeer goed op het gebied van isolatie. Dankzij een sterk isolerend kozijnprofiel, perfect afsluitende rubbers en een vakkundige montage en installatie, houden onze vouwwanden kou en tocht buiten.

Natuurlijk zorgen we ook voor het juiste isolerende glas voor je vouwwand. Passief bouwen? Wij helpen je graag.

Neem contact op

Vouwwanden voor elke ruimte

Bij ons vind je de ideale vouwwand voor jouw project. Of het nu om een keuken, woonkamer, werkkamer of poolhouse gaat. Wij helpen je graag. Neem contact op met een van onze adviseurs.

 

Neem contact op
Houten vouwwand Solarlux Woodline

De juiste vouwwand kiezen

Wil je klant een vouwwand met een naturel look, voor eenheid met je tuin? Droomt je klant van stijlvolle zwarte harmonicadeuren? Of zoek je voor jouw project misschien een extra brede vouwwand van bijvoorbeeld 8 meter, om een uniek uitzicht te creëren?

Vertel ons wat je zoekt en  stel je ideale vouwwand samen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Je vindt bij ons dan ook altijd de nieuwste designs en kleuren. Een vlakke dorpel voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten, een extra hoge vouwwand voor maximale lichtinval: bijna alles is mogelijk. Laat je o.a. verrassen door de grote keuze aan klassieke en trendy kleuren. Je kunt kiezen uit verschillende oppervlaktebehandelingen voor het hout. Denk bijvoorbeeld aan transparante lak of olie. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Neem contact op

Gebruiksvriendelijke houten harmonicadeuren

Onze vouwwanden zijn erg gemakkelijk in het gebruik. De harmonicadeuren gaan namelijk heel eenvoudig open en dicht.

De vouwwanden van PaSCAL ramen en deuren bieden veel opties binnen elk project. Of je klant nu een vouwwand wil die naar links of of rechts, naar binnen of naar buiten vouwt. Of wellicht heeft jouw klant graag een vouwwand met loopdeur die bijvoorbeeld fungeert als achterdeur. Wij adviseren je graag over alle vouwmogelijkheden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? 

Neem contact op

Inbraakwerende vouwdeur

Onze houten vouwwanden en loopdeuren voldoen aan alle eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen én ze zijn minstens SKG2 gecertificeerd. Maar wij gaan graag nog een stapje verder. Denk bijvoorbeeld aan inbraakwerend glas.

PaSCAL ramen en deuren biedt een breed scala van vouwwanden die speciaal ontworpen zijn om inbraak te voorkomen. Van sloten met een extra sterke cilinder tot inbraakwerend glas, wij bieden alles wat je nodig hebt voor jouw project, ook op het gebied van veiligheid. Ons ervaren team staat klaar om te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor jouw unieke project. Maak een afspraak voor meer informatie en laat ons je helpen bij jou specifieke situatie.

Maak een afspraak

Solarlux Woodline houten vouwwand
Solarlux houten vouwwand Woodline

Vouwwand van Solarlux

PaSCAL ramen en deuren laat houten vouwwanden voor jouw project produceren door Solarlux in Duitsland. Solarlux-vouwwanden staan bekend om hun fraaie uiterlijk, grote gebruiksgemak en lange levensduur.

Solarlux maakt uitsluitend gebruik van FSC en PEFC gecertificeerd hout. Het merk is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in glazen vouwwanden. PaSCAL ramen en deuren heeft de Solarlux Woodline vouwwand en de Solarlux Combiline vouwwand in de collectie.

Jouw voordelen als partner

  • Continue kwaliteit.
  • Eén aanspreekpunt voor alle materialen.
  • Showroom als inspiratiecentrum voor je klant.
  • Eigen servicemonteur voor eventuele nazorg.
  • Mogelijkheid tot (montage)opleiding.
  • Accountmanager voor verkoop ondersteuning op locatie.
  • Inmeet ondersteuning bij complexe projecten.
  • Toegang tot detaillering en montage instructies.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op.

Klanten waarderen ons met een: