Gespecialiseerd in roeden

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Roeden

Roeden leveren wij op maat voor ramen en deuren. Als leverancier van glas gaan we verder dan de meeste aanbieders. Meer informatie over onze roeden vindt u op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Roeden afgestemd op de gewenste stijl

Met roeden behoudt u het karakter van een woning, terwijl u gebruikmaakt van moderne producteigenschappen. Voor nieuwbouw kunt u ook roeden toepassen. De vorm en de verdeling is geheel af te stemmen op de gewenste stijl.

Wij onderscheiden de volgende 3 mogelijkheden bij de levering van roeden:

Ingewerkte roeden

Bij ingewerkte roeden wordt de roede uitgevoerd als echte tussenstijl. Voor elk vak krijgt u een aparte glasplaat, die elk afzonderlijk is vastgezet met glaslatten. Ingewerkte roeden worden met name gebruikt bij houten ramen en deuren, maar het is ook toe te passen voor kunststof of aluminium ramen en deuren.

Opgelijmde roeden

Opgelijmde roeden worden na de plaatsing van het glas op de glasplaat gelijmd en eventueel afgekit. Bij kunststof zit de rubber al op de roede bevestigd. Het resultaat is één doorlopende glasplaat met een aanzicht dat vergelijkbaar is met ingewerkte roeden. Een doorlopende glasplaat is minder kwetsbaar voor inbraak.
Wilt u een doorlopende glasplaat met het aanzicht van ingewerkte roeden? Dan kunnen we een extra aluminium roeden in de spouw plaatsen. Dit geeft het beeld dat het glas in aparte glasvlakken verdeeld is. Toch heeft u dan opgelijmde roeden.

Roeden in de glasspouw

Voor roeden in de glasspouw heeft u keuze uit diverse kleuren en breedtes. De roeden worden gemaakt van aluminium profielen. Deze kunt u tussen de twee glasplaten monteren; in iedere gewenste kleur, vorm of verdeling. De roeden zit dus tussen het glas. De glasplaat blijft uit één stuk en er wordt niets opgeplakt.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze roeden.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.